Disse 5 ting skader dagligt din hud

Del indlægget med dine venner

 

Disse 5 ting skader dagligt din hud

 

1. Ikke at påføre solcreme.

 Først er det vigtigt at gøre klart, at ja, du bør også påføre solcreme om vinteren. For at beskytte din hud bedst muligt mod solens stråler, bør du faktisk bruge solcreme hver dag med en faktor på mindst 30, da UV stråler også går gennem skyerne. UV-stråler er med til at danne rynker og pigmentforandringer og er faktisk den bedste anti-age rutine du kan gøre for din hud. Sørg for at finde en solcreme lavet til ansigtet, der giver en bred og effektiv beskyttelse mod både UVA og UVB. En nem måde at huske på forskellen er at tænke på UVA som beskytter mod aldring og UVB som beskytter mod at blive brændt.

2. At sove med makeup på.

Det er sikkert sket før og det vil sikkert også ske igen, men at lade din makeup blive på huden om natten, kan virkelig have nogle skadelige effekter på din hud.  Huden renegerer sig selv om natten, så kan din hud ikke ånde, vil denne proces være meget begrænset, hvilket kan føre til tørhed og dybere rynker. Makeup tilstopper også porerne som skaber urenheder og bumser. Hvis du ikke har det store overskud til en lang hudplejerutine efter en bytur, så hold det til at fjerne makeuppen og påfør en natcreme. Det er derefter en god ide at rense din hud grundigt dagen efter og følge op med en fugtighedsmaske mens du alligevel ligger på sofaen med tømmermænd.

3. Dit pudebetræk

 Vidste du, at dit sengebetræk er fyldt med snavs, døde hudceller og kan absorbere dine produkter hvis ikke de har nået et tørre ind? Det er altid en god ide at skifte dit sengetøj ofte, specielt når det kommer til at hole din hud ren og pæn. De bedste tricks er at skifte dit hovedpudebetræk ud med et lavet af satin stof. Satin holder ikke på skidt og snavs som bomuld og polyester gør og det absorbere heller ikke dine produkter og kan derfor redde dig fra tilstoppede pore og urenheder, specielt hvis du sover på siden. Et andet mere vanskeligt tiltag er at undgå at sove på siden så meget som muligt, da det i længden hiver i din hud og kan medføre rynker.

4. Makeup servietter

 De kan være lokkende at bruge og nemme lige at få fat i, men makeup servietter er ikke en makeupfjerner. Du føler muligvis din makeup er helt væk når du bagefter ser en før hvid serviet, nu være helt brun og sort af foundation og mascara. Men lad dig ikke narre. Du har højt sandsynligt kun lige fjernet toppen af din makeup, mens du har kørt resten rundt i ansigtet. Makeup servietter indeholder ofte alkohol eller parfume som er udtørrende og kan irritere din hud.  Du ender også med at hive i din hud når du køre den rundt i ansigtet, som kan føre til rynker i det lange løb. Prøv at skifte dem ud med en god oil cleanser eller balm som en første rens i din rutine. Olie er med til at nedbryde din makeup, så den slipper din hud.

5. Du bruger de forkerte produkter til din hudtype.

Det kan være en jungle at finde rundt i ingredienser og virkning, når det kommer til hudpleje. Ingen forventer du kender alle ingredienser eller ved hvad de betyder, så vi vil prøve at hjælpe dig lidt på vej. Find først ud af din hudtype og eventuelle problematikker som din hud har fx rødme (rosacea), dehydreret eller sensitiv. Det er meget vigtigt du medtager disse når du udvælger produkter så du ikke bliver snydt af kun forsiden, der ofte lover lidt for meget.  På incidercoder.com kan du undersøge og læse om ingredienser samt produkter og du er selvfølgelig altid velkommen til at skrive i vores gruppe på Facebook Hudpleje – Spørgsmål og svar, hvis du ønsker hjælp til en ingrediens, et produkt eller noget helt andet.

 

 

×
Ny ordre