De bedste vitaminer mod uren hud

Del indlægget med dine venner

 

De bedste vitaminer mod uren hud

vitaminer mod uren hud vitaminer til huden uren hud her er de bedste

Uren hud kan komme af flere årsager. Hormoner, usund kost, tilstoppede porer, forkerte produkter eller mangel på fugt. Uanset årsagen, er der hjælp at hente. Her kan du læse om de bedste vitaminer mod uren hud, som er kendt for at gøre underværker, når det kommer til at bekæmpe bumser og skabe balance i kroppen.

 

Vitamin A regulerer olieproduktionen i huden, som afhjælper tilstoppede porer grundet fedtet hud.

Vitamin B2 (ribeflavin) hjælper med at forbedre slim sekretionen i huden og kan hjælpe med at reducere hudpustler, som ofte er forbundet med acne.

Vitamin B6 er kendt for at reducere akne og urenheder. Vitaminet bidrager til balance i den hormonelle aktivitet, der kan være årsagen til uren hud hos især kvinder.

Niacin (B3) arbejder med hudens naturlige fugt. Det mindsker synligheden af store porer og hjælper på fedtet hud, specielt i T-Zonen.

Zink er godt for huden, da det er med til at afgifte kroppen. Zink er samtidig god til uren hud, da den er sår-helende og har anti-inflammatorisk effekt.

Brændenælde er en af de bedste urter til at rense huden indefra og er fyldt med en masse skønhedsmineraler, fx. kalium og silicium. Den kan bruges både mod væske ophobninger, rødme og appelsinhud og så er den især genial mod uren hud og tilstoppede porer.

 

Da langt de fleste urenheder i huden kommer af ubalance i kroppen, er det afgørende at man arbejder med huden indefra. Her er et kosttilskud til huden et godt valg, da kroppen optager vitaminer bedre end huden. Et kosttilskud vil også give længerevarende og mere holdbare resultater i længden.

 

×
Ny ordre