Skin Vitamin Solution

 

Vitaminer/Mineraler:

Vitamin A øger produktionen af kollagen, fremmer cellefornyelsen og hudens elasticitet. Det regulerer samtidig olieproduktionen i huden.

Vitamin B1 (thiamin) fungere som en kraftig antioxidant, der hjælper med at beskytte din hud mod aldringstegn som rynker og pigmentpletter.

Vitamin B2 (ribeflavin) hjælper med at forbedre slim sekretionen i huden og kan hjælpe med at reducere hudpustler, som ofte er forbundet med acne.

Vitamin B6  er kendt for at reducere akne. Vitaminet bidrager til immunsystemet og skaber balance i den hormonelle aktivitet, der kan være årsagen til uren hud hos især kvinder. Hvor andre supplementer kan tage en til to måneder før effekten kan ses, vil B6s virkning være tydelig efter en kort periode.

Vitamin B12 hjælper på at regulere produktionen af pigment i huden, der hjælper til at forebygge mørke pletter og pigmentpletter.

E-vitamin er en antioxidant, der kan lidt af det hele. Den beskytter mod uv-stråling, holder på både fugt og næring, heler skadet hud og modvirker rynker.

Niacin (B3) Virker som en antioxidant. Vitaminet har flere forskellige virkninger, da det både virker anti-inflammatorisk, kan nedsætte rødme i huden og har en effektiv virkning på akne. Desuden hæmmer det transporten af melanin i cellerne, hvilket betyder, at det forebygger pigmentproblemer og vitaminet er også med til at øge kollagen produktionen og elasticiteten i din hud.

Folsyre (B9) er også kendt som Vitamin B9 og spiller en afgørende rolle i form af, at hjælpe hudens naturlige skønhed. Den indeholder en koncentration af antioxidanter der arbejder for at reducerer hudens oxidativ stress, såvel som neutralisere skadelige frie radikaler som hudens udsættes for.

Panthenol (B5) kaldes også pantetonsyre og er et B5-vitamin der virker på både hud og hår: I håret hjælper det med at forsegle hårstrået så lokkerne bliver bløde og skinnende og på huden kan det reducere inflammationer og virke helende.

Biotin (B8) kaldes ofte “skønhedens næringsstof” på grund af den næring vitaminet leverer til sund hud, sunde negle og sundt hår. Biotin B8-vitamin fungerer som et co-enzym der påvirker omsætningen af kulhydrater, proteiner og fedtstoffer, de tre hovednæringsstoffer. Biotin har betydning for kroppens produktion af fedtsyrer.

Selen neutraliserer frie radikaler og andre skadelige elementer for huden, før de ender med at danne rynker. Det ligner E-vitamin og virker faktisk med vitaminet for at beskytte cellemembraner, den beskyttende belægning omkring celler. Det gør selen til en nøglespiller når det kommer til at bremse tegnene på aldringstegn.

Zink er godt for huden, da det er med til at afgifte kroppen. Zink er samtidig god til uren hud, da den er sår-helende og har anti-inflammatorisk effekt.

 

Ekstrakter:

Agerpadderok hjælper med at regenerere huden. Det bidrager til hurtig reparation af ødelagt bindevæv. Den virker adstringerende og opstrammende. Det forbedrer og styrker ligeledes hudens elasticitet. Det har høje niveauer af vitamin D og E og er kendt som et anti-inflammatorisk middel.

Brændenælde er en af de bedste urter til at rense huden indefra og er fyldt med en masse skønhedsmineraler, fx. kalium og silicium. Den kan bruges både mod væskeophobninger, rødme og appelsinhud og så er den især genial mod uren hud og tilstoppede porer.

Asiatisk vandnavle virker stimulerende på cellevæksten og heler hurtigt sår. Det har en infektionshæmmende virkning og benyttes ofte til pleje af særligt tør, rød, kløende eller irriteret hud såsom eksem og psoriasis.

Rød vindrueskal virker adstringerende, blødgørende, kølende og beskyttende. Det er samtidig kendt for at forebygge hudens ældning.

 

Ingredienser til huden
Bestil her

Ingredienser til huden

Skin Tea

 

Grøn Te China Sencha

Grøn te er fyldt med antioxidanter og har en utrolig forebyggende effekt på tidlig ældning af huden.

Grøn Mynte

Grøn mynte har anti-inflammatoriske egenskaber og virker stabiliserende for huden.

Ingefær

Ingefær har antiinflammatoriske og antioxidante egenskaber. Det bekæmper for tidlig aldring og reducerer hudens stress niveau.

Gojibær

Gojibær indeholder en høj koncentration af antioxidanter der hjælper med at bekæmpe oxidativ stress og beskytter din hud.  Den beskytter huden mod inflammation og ældning.

Naturlig Aroma

Naturlig aroma laves oftest af frugter som tilfører teen duft og smag.

Gurkemeje

Gurkemeje er rig på antioxidanter, som beskytter huden mod frie radikaler.

Æblestykker

Æbler er fyld med antioxidanter der beskytter huden mod oxidativ stress og nedbrydning af cellerne. 

Hyldeblomst

Hyldeblomst virker anti-inflammatorisk og er god til sensitiv hud.

Hel Pebermynte

Pebermynte tilføjer vigtig næring til huden, anti-bakterielt og fjerner derfor visse urenheder fra huden.

Granatæble

Granatæble forebygger celleskader og indeholder antioxidanter, der styrker huden.

Rosenblade

Rosenblade har antiinflammatoriske og anti-bakterielle egenskaber, der hjælper med at hydrere og lindre huden.

Bestil her

ingredienser til huden