Ingredienser til huden

Ingredienser

Her kan du læse om alle ingredienser i Skin Vitamin Solution. Du kan også søge efter en enkelt ingredient eller bruge søgefeltet til at søge efter nøgleord.

Vitaminer/Mineraler

Vitamin A

Vitamin A øger produktionen af kollagen, fremmer cellefornyelsen og hudens elasticitet. Det regulerer samtidig olieproduktionen i huden.

Vitamin B1

Vitamin B1 (thiamin) fungere som en kraftig antioxidant, der hjælper med at beskytte din hud mod aldringstegn som rynker og pigmentpletter.

Vitamin B2

Vitamin B2 (ribeflavin) hjælper med at forbedre slim sekretionen i huden og kan hjælpe med at reducere hudpustler, som ofte er forbundet med acne.

Vitamin B6

Vitamin B6 er kendt for at reducere akne og urenheder. Vitaminet bidrager til balance i den hormonelle aktivitet, der kan være årsagen til uren hud hos især kvinder. 

Vitamin B12

Vitamin B12 hjælper på at regulere produktionen af pigment i huden, der hjælper til at forebygge mørke pletter og pigmentpletter.

E-Vitamin

E-vitamin er en antioxidant, der kan lidt af det hele. Den beskytter mod uv-stråling, holder på både fugt og næring, heler skadet hud og modvirker rynker.

Niacin (B3)

Niacin (B3) arbejder med hudens naturlige fugt. Det mindsker synligheden af store pore og hjælper på fedtet hud, specielt i T-Zonen. 

Panthenol (B5)

Panthenol (B5) kaldes også pantetonsyre. Vitaminet virker på både hud og hår: I håret hjælper det med at forsegle hårstrået, så lokkerne bliver bløde og skinnende og på huden kan det reducere inflammationer og virke helende.

Biotin (B7/B8)

Biotin (B7/B8) kaldes ofte “skønhedens næringsstof” på grund af den næring vitaminet leverer til sund hud, sunde negle og sundt hår. 

Folsyre (B9)

Folsyre (B9)  spiller en afgørende rolle i form af, at hjælpe hudens naturlige skønhed. Den indeholder en koncentration af antioxidanter, der arbejder for at reducerer hudens oxidativ stress, såvel som neutralisere skadelige frie radikaler som hudens udsættes for.

Selen

Selen neutraliserer frie radikaler og andre skadelige elementer for huden, før de ender med at danne rynker. Det virker sammen med E-vitamin for at beskytte cellemembraner, den beskyttende belægning omkring celler. Det gør selen til en nøglespiller, når det kommer til at bremse aldringstegn.

Zink

Zink er godt for huden, da det er med til at afgifte kroppen. Zink er samtidig god til uren hud, da den er sår-helende og har anti-inflammatorisk effekt.

Ingredienser til huden

Ekstrakter

Agerpadderok

Agerpadderok hjælper med at regenerere huden. Det virker opstrammende og forbedrer og styrker ligeledes hudens elasticitet. Det har høje niveauer af vitamin D og E og er kendt som et anti-inflammatorisk middel.

Brændenælde

Brændenælde er en af de bedste urter til at rense huden indefra og er fyldt med en masse skønhedsmineraler, fx. kalium og silicium. Den kan bruges både mod væskeophobninger, rødme og appelsinhud og så er den især genial mod uren hud og tilstoppede porer.

Asiatisk Vandnavle

Asiatisk Vandnavle virker stimulerende på cellevæksten og heler hurtigt sår. Det har en infektionshæmmende virkning og benyttes ofte til pleje af særligt tør, rød, kløende eller irriteret hud såsom eksem og psoriasis.

Rød Vindrueskal

Rød Vindrueskal virker blødgørende, kølende og beskyttende. Det er samtidig kendt for at forebygge hudens ældning.

Ingredienser til huden

Gå til Forside