Kombineret hud

Er du i tvivl om din hudtype, da din hud måske er fedtet i panden men tør på kinderne? Så har du højst sandsynligt en kombineret hudtype.

Hvad kan Skin Vitamin Solution gøre for min hud?

Vitamin A er rigtig godt mod en fedtet T-Zone (pande og næse) da det regulerer olieproduktionen i huden.

Vitamin B1 (thiamin) fungere som en kraftig antioxidant, der hjælper med at beskytte din hud mod aldringstegn som rynker og pigmentpletter.

Vitamin B6 er  kendt for at reducere akne og give den attraktive rene hud. Vitaminet skaber balance i den hormonelle aktivitet, der kan være årsagen til uren hud hos især kvinder. Hvor andre supplementer kan tage en til to måneder før effekten kan ses, vil B6s virkning være tydelig efter en kort periode.

E-vitamin er en antioxidant, der kan lidt af det hele. Den beskytter mod uv-stråling, holder på både fugt og næring, heler skadet hud og modvirker rynker.

Niacin (B3) virker som en antioxidant. Vitaminet har flere forskellige virkninger, da det både virker mod synligheden af store pore som ofte er forbundet med en fedtet T-Zone. 

Zink er med til at afgifte kroppen hvilket gør, at den samtidig god mod uren hud.

Brændenælde er en af de bedste urter til at rense huden indefra og er fyldt med en masse skønhedsmineraler, fx. kalium og silicium. Den er især genial mod uren hud og tilstoppede pore.

gå til produkt