Historien om Frausing Beauty

En DRØm om gennemsigtighed i hudpleje branchen

_____

Jeg hedder Maja Frausing og er stifter af Frausing Beauty. Jeg startede Frausing Beauty i 2019 med en drøm om at hjælpe andre, opnå en hud de elsker. Jeg kæmpede selv med Rosacea i mange år og manglede et produkt der kunne hjælpe med dette. Jeg tror fuldt og fast på at de bedste og mest vedvarende resultater, kommer ved at arbejde med kroppen såvel som med huden. Så jeg lavede Skin Vitamin Solution. 

Frausing Beauty er bygget på visionen om, at alle fortjener at vide hvad de putter på deres hud. Jeg kender selv udfordringen med, at prøve at gennemskue om et produkt passer til min hud. Kender man ikke til ingredienser og kan tyde hvad de forskellige indhold i produktet gør, kan man hurtigt komme til at vælge forkert. Det er derfor mit mål gennem Frausing Beauty at uddanne og dele ud af min viden, således andre kan få glæde af min erfaring og opnå de resultater de drømmer om.

Jeg tror på, at de bedste resultater kommer af de rigtige ingredienser. 

Skin Vitamin Solution er et kosttilskud som arbejder med huden indefra. De indeholder specielt udvalgte ingredienser til huden. Man skal således kun tage 1 tablet om dagen, da produktet er lavet til at være let at bruge. Det er derfor også fri for gluten, laktose og soja, således det passer til alle.

Alle fortjener en hud de er stolte af.

Skin Vitamin Solution er produceret i Danmark af GoOrganic, som har mere end 30 års erfaring indenfor udvikling af produktionsmodne og organiske kosttilskud af højeste kvalitet. De bruger organisk bundne mineraler og naturlige aktive vitaminer. Disse er sammensat således, at de supplerer hinanden og giver en forstærkende virkning.

Alle råvareleverandører er valgt ud fra en række faktorer, herunder at kvaliteten af alle indholdsstoffer overholder de nyeste Danske Fødevarestyrelse- og FDA -regulativer. Alle ingredienser, skal tilfredsstille krav til kvalitet, renhed og styrke.

Velkommen til Frausing Beauty

Mvh Maja Frausing

Til Forsiden