Rødme/Rosacea

Oplever du rødme i huden kender du sikkert til kampen om at finde en foundation der kan dække eller den irritation din hud kan opleve ved Rosacea. 

Rosacea en kronisk betændelse af huden i ansigtet og kan afhjælpes ved anti-inflammatoriske midler. Rødmen skyldes at blodkarrene udvider sig nær hudens overflade. Oplever du derfor vedvarende rødme i ansigtet, kan det skyldes rosacea. Ved rødme vil man ofte opleve at huden er sensitiv og man bør derfor undgå produkter der kan skabe irritation som parfume. 

Hvad kan Skin Vitamin Solution gøre for min hud?

Niacin (B3) har flere forskellige virkninger, da det både virker anti-inflammatorisk, kan nedsætte rødme i huden og har en effektiv virkning på akne. 

Panthenol (B5) reducere inflammationer og virke helende.

Zink er godt for huden, da det er med til at afgifte kroppen. Zink er samtidig god til uren hud, da den er sår-helende og har anti-inflammatorisk effekt.

Agerpadderok hjælper med at regenerere huden. Det har høje niveauer af vitamin D og E og er kendt som et anti-inflammatorisk middel.

Brændenælde er en af de bedste urter til at rense huden indefra og er fyldt med en masse skønhedsmineraler, fx. kalium og silicium. Den kan bruges både mod væske ophobninger, rødme og appelsinhud.

Asiatisk vandnavle har en infektionshæmmende virkning og benyttes ofte til pleje af særligt tør, rød, kløende eller irriteret hud såsom eksem og psoriasis.

Rød vindrueskal virker blødgørende, kølende og beskyttende.

gå til produkt