Sådan forebygger du rynker

Del indlægget med dine venner

Rynker

Sådan forebygger du rynker

 

Rynker og linjer viser sig først der, hvor huden er tyndest. Læs med hvordan du kan forebygge og bevare hudens kollagen.

 

Hvorfor får man rynker?

Linjer er en naturlig proces når huden bliver ældre. Tab af kollagen og elasticitet i huden, skaber slappere og mindre fast hud.  Du kan også opleve, at din hud bliver mere tør og træt at se på med alderen. Dette er helt normalt, da din hud bliver dårligere til at binde væske og producere de nødvendige stoffer i bindevævet. Tab af kollagen skyldes også en række faktorer som uv-stråler og manglende fugt i huden.

 

Hvordan forebygger man rynker?

Et af de absolut bedste tips til at forebygge og bevare hudens elasticitet længere, er at bruge SPF hver dag.  Ja også når solen ikke er fremme. UV-stråler går nemlig gennem skyerne. Brug en SPF på mindst 30 og brug den gerne på hals og hænder også.

En anden effektiv måde at beskytte hudens elasticitet, er at tilføje antioxidanter til din kost eller begynde at bruge et produkt som kosttilskud eller en te hvor disse optræder. Antioxidanter beskytter din hud mod oxidativ stress, som nedbryder hudens væv. Oxidativ stress kommer af en række årsager som miljø og temperatur. Mange steder er antioxidanter kendt som et af de mest effektive anti-age ingredienser. Ingredienser som A-vitamin, selen og Asiatisk Vandnavle er også kendt for at styrke hudens kollagenproduktion effektivt.

 

Hvordan fjerner man rynker?

Tabt kollagen i huden kan ikke erstattes. Der er dog nogle procedurer, der kan udligne huden og skabe et mere opstrammende udseende som botox. Botox fjerner ikke rynker og eller erstatter kollagen. Dets formål er, at lamme musklerne i ansigtet, så hudens holdes stram og synet af linjer reduceres.

gå til produkt

 

×
Ny ordre