Sådan virker kosttilskud

Del indlægget med dine venner

Sådan virker kosttilskud.

Sådan virker kosttilskud

 

Huden har brug for vitaminer, mineraler og fedtsyrer for at være sund. Hvis vi ikke får nok gennem kosten, vil det gå ud over huden. Når vi indtager vitaminer og mineraler vil organerne i kroppen i første omgang tage det de skal bruge og først bagefter give resten til huden.

Jo bedre kroppen er til at håndtere og udrense kroppens affaldsstoffer, jo flottere og renere vil huden også være. Hvis affaldsstofferne ikke kommer ud via fordøjelsen, tager huden over, hvilket kan give bumser, sensitivitet og generelt give en hud i ubalance. En uren hud kræver en god udrensning, så alle affaldsstoffer kan komme ud af systemet.

Ved at lade kroppen optage næringsstoffer indefra, oplever du en mere vedvarende og holdbar effekt, da kroppen er bedre til at optage og fordele næringsstoffer end huden er.

Forskellen på indvortes og udvortes.

Indvortes er noget du optager indefra (fx kosttilskud), og udvortes er noget du påføre udefra (fx cremer).

Mange hudproblemer opstår i virkeligheden indefra og er faktisk ikke egentlige hudproblemer, men blot et symptom på en lidelse, som kommer fra immunsystemet eller hormonsystemet. Så det er i virkeligheden dér, man skal ind og skabe en balance.

Tørhed i huden kommer indefra, og derfor høre man også tit, at man skal fugte huden indefra ved at drikke vand. Her er forskellen på indvortes og udvortes nemlig meget tydelig. Du kan fugte huden ved at drikke vand som optages i kroppen, men samtidig udtørre den hvis du vasker din hud for meget. Der kan altså være stor forskel på, hvad der virker indefra og hvad der virker udenpå huden.

 Det er vigtigt at tage kosttilskud til huden for en smukkere hud indefra. kosttilskud virker ved at optage næringstoffer fra kroppen.

×
Ny ordre