Uren hud og bumser

Uren hud og bumser kan skyldes mange ting. Døjer du med fedtet hud kan det skyldes en overproduktion af talg i talgkirtlerne, hvilket kan føre til tilstoppede pore der skaber bumser og urenheder. Det kan også være du oplever urenheder under menstruation og dermed kan det skyldes en hormonal påvirkning. 

Hvad kan Skin Vitamin Solution gøre for min hud?

Vitamin A regulerer samtidig olieproduktionen i huden.

Vitamin B2 (ribeflavin) hjælper med at forbedre slim sekretionen i huden og kan hjælpe med at reducere hudpustler, som ofte er forbundet med acne.

Vitamin B6 er en afart af vitamin B, som også er kendt for at reducere akne og give den attraktive rene hud. Vitaminet bidrager til immunsystemet og skaber balance i den hormonelle aktivitet, der kan være årsagen til uren hud hos især kvinder. Hvor andre supplementer kan tage en til to måneder før effekten kan ses, vil B6s virkning være tydelig efter en kort periode.

Niacin (B3) har flere forskellige virkninger, da det både virker anti-inflammatorisk, afhjælper tilstoppede pore og mindsker synligheden af store pore samt har en effektiv virkning på akne.

Zink er godt for huden, da det er med til at afgifte kroppen. Zink er samtidig god til uren hud, da den er sår-helende og har anti-inflammatorisk effekt.

Brændenælde er en af de bedste urter til at rense huden indefra og er fyldt med en masse skønhedsmineraler, fx. kalium og silicium. Den kan bruges både mod væske ophobninger, rødme og appelsinhud og så er den især genial mod uren hud og tilstoppede porer.

Gå til produkt